Szemránc ellen krém, akciósan!

Az utóbbi években nőtt be igazán a fejem lágya, és kezdtem el jól – de legalábbis jobban – bánni a pénzzel, mint korábban. Ezelőtt jellemző volt rám az impulzus vásárlás, és hónap végén meg csak néztem, mint Jani a moziban, hogy hová lett egy csomó pénz. Két dologra nem sajnáltam soha a pénzt: ez pedig a kaja és az élmények. Most is inkább ezekre költök, de már ezt is valamivel tudatosabban teszem. Viszont, amit most mesélni fogok, az teljesen a szerencsén múlt. Ajándékot kerestem a nagynénémnek, méghozzá egy olyan krémet akartam venni, ami tényleg hatékony a szem alatti karikák ellen.

Szuper gyorsan meg is találtam, amit kerestem, az instantense.hu oldalán, az InstanTense Plus szérumot. Először csak az említett problémának olvastam utána az oldalon, aztán észrevettem, hogy árulják ezt a terméket. Persze, ennek is alaposan utánanéztem, és megtudtam, hogy ez nem egy hagyományos “krém”. Ugyanis a legtöbb ilyen kozmetikumnak inkább hosszabb távon vannak eredményei, ám ennek már rövidtávon is látványos a hatása, ami igazán egyedülállónak számít. Videós “bizonyítékok” is vannak erre a webshopban: karikás, táskás szemekkel rendelkező nőkkel mutatják be, hogy mindössze néhány perc alatt mennyire látványos eredményt lehet elérni ezzel a szérummal. A pár perces hatóidő elteltével legalább 10 évet letagadhatnának azok a hölgyek a videókon!

Nem is késlekedtem tovább, megrendeltem ezt a szem alatti karikák ellen is szuperül működő szérumot. Ráadásul szerencsém volt, mert akciós áron jutottam hozzá, és még a szállítás is gyors és ingyenes! Egyébként, ha valaki nem lenne elégedett a szérummal, az élhet a pénzvisszafizetési garancia lehetőségével.

szem alatti karikák ellen