A pénztáros összejövetelt különlegessé tette a fotógép amit rendeltünk

Egész évben a pénztárgépek mögött dolgozunk. Mi vagyunk azok, akik minden nap kiszolgálnak téged. Miattunk tudod megvásárolni az élelmiszereket, játékokat, amiket később a családodnak viszel majd haza. Ettől függetlenül a pénztárosok nincsenek nagyon megbecsülve.

Viszont egy nagyon összetartó közösség vagyunk és szerettünk volna rendezni egy partit a munkatársainknak. A Selfiegép oldalán találtunk egy nagyon szuper ajánlatot, amivel kicsit feldobhattuk ezt az összejövetelt. Egy fotógép volt hirdetve itt, ami a legjobb selfieket tudja csinálni.

Kicsit aggódtunk, hogy miként fogjuk mi ezt felállítani. Sajnos nem a technikusi képzettségünk miatt lettünk pénztárosok. Emiatt azonban nem kellett félnünk, mert ki volt írva, hogy egy szakember is érkezik a géppel. Ő a bérlés egész ideje alatt velünk marad. Üzemképessé teszi a gépet, ezután pedig, ha bármi baj lenne, segít nekünk. Ez hatalmas megkönnyebbülés volt, mert tudtuk, hogy így nem nekünk kell majd gombokat nyomogatni.

Olvastunk még a fotógép funkcióiról. A legjobban az tetszett mindegyikőnknek, hogy azonnal kinyomtatja a fotókat. Szerintem ebben az egyre inkább digitalizált világban nagyon sokat jelent, ha az ember meg tud fogni egy fizikai objektumot. Főleg, ha az egy olyan kis szép emlék, mint egy fotó.

Átnéztük az árakat, amik teljesen rendben voltak. Leszünk a bulin vagy 20-an, úgy elosztva pedig egyáltalán nem drága. Nem is szeretnénk olcsóbban igényelni egy olyan szolgáltatást, ami csalódást okoz. A Selfiegép oldalán pedig látszott, hogy milyen igényes. A bulit végül megtartottuk és hatalmas látványosság volt ez a kis gépezet. Mindenkinek ajánlani tudom.