Babakocsi körkép – milyen összeggel kell számolnunk?

Amikor egy új élet érkezik a világra, sok mindenre szükségünk van, amivel megkönnyíthetjük a csöppségünk életét és természetesen a sajátunkat is. Az egyik legnagyobb költség a babakocsi, ennek a kiválasztásában segítek most neked. A cikkemből kiderül, hogy milyen típusú babakocsik közül választhatsz, milyen összegekkel kell számolnod, és azért valljuk be, a megjelenés sem utolsó szempont.

Milyen típusú babakocsik közül választhatsz?

A babaverda weboldalon mértem fel a lehetőségeket, úgy láttam, hogy ez egy óriási választékkal rendelkező webshop, ahol minőségi babakocsikat lehet megvásárolni.

Vannak multifunkciós babakocsik, ezek 3 az egyben verziók, a szett tartalmaz mózeskosarat, sportrészt és autóba való bébihordozót is. Praktikus darabok, hiszen egy babakocsi megvásárlással minden életszakaszt lefedhetünk. Ugyanígy a kétfunkciós babakocsik is alkalmasak arra, hogy a születéstől akár 4 éves korig használható. A sport babakocsik viszont csak fél éves kortól használhatók, amikor a baba már biztonságosan tud egyedül is ülni. Viszont a sport babakocsik előnye, hogy általában könnyebb a szerkezetük, kisebbre is összecsukhatók, így utazás során vagy terepen is jól tudnak működni. Akkor se kell aggódni, ha ikrekkel bővül a család, vagy a kevés korkülönbségnek köszönhetően két pici gyerekkel is boldogulni kell, ugyanis vannak már kifejezetten testvéreknek kifejlesztett babakocsik is. Sőt átalakítható babakocsik is vannak, amiket akár egy babával is használhatunk, de könnyedén átalakíthatjuk olyan babakocsivá, amelyben mindkét gyerkőc kényelmesen elfér. Típustól függően még választani is lehet, hogy például kettő sportrészt szeretnénk, vagy külön egy mózeskosarat és külön egy sportrészt.

weboldalon

Milyen színkombinációk közül lehet választani?

Színekből is rengeteg féle megtalálható, legyen az egyszínű, vagy többszínű, és még különböző mintás babakocsikat is lehet találni a babaverda.hu weboldalon. Legyen akár a kedvenc színünk a piros, a kék, a zöld, de akár teljesen fekete babakocsit is találhatunk, illetve, ha a különféle minták szerelmesei vagyunk, választhatunk virágosat, pöttyöset is. Mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez, igényéhez leginkább passzoló babakocsit.

Mennyibe fog kerülni nekem a babakocsi vásárlás?

Az árakat tekintve elég nagy intervallumról van szó, akár pár tízezer forintért is megvásárolhatjuk a babakocsit, de aki szeretne és rá is tud szánni,  néhány százezer forintos értékig is felmehet az ár. Ez függ attól, hogy milyen típusú, milyen tartozékokkal és extrákkal van ellátva, milyen anyagból készült. Egy multifunkciós babakocsit vagy egy kétfunkciós babakocsit akár már 90 ezer forint körül is megkaphatunk, de a felső határ 400 000 Ft és 500 000 Ft közé esik. Sportbabakocsit akár 40 000 Ft alatt is találhatunk, ennek a felső értéke az oldalon 125 ezer forint körül van. Egy testvérbabakocsi mindenképp néhány 100 ezres tétel, hiszen lényegében olyan, mintha egyszerre két babakocsink is lenne.

A babaverda.hu oldalon érdemes szétnézni neked is, nagyon sok lehetőség közül lehet választani, hogy könnyedén megtalálhatja bárki a pénzügyi helyzetéhez és az elvárásaihoz illeszkedő babaverdát. A kiválasztás során érdemes mérlegelni, hogy milyen élethelyzetekben fogod használni a babakocsit, milyen problémákkal szembesülhetsz, miben tud a segítségedre lenni egy séta vagy egy utazás alkalmával. Természetesen az sem mindegy, hogy már rendelkezel-e pelenkázótáskával, vagy szeretnél babakocsival bevásárolni, hiszen rengeteg szuper kiegészítőt is adhatnak a babakocsi mellé, így ne csak a nyers árakat hasonlítsd össze, hanem nézd meg alaposan a termékek leírását, mérlegeld a csomag tartalmát. Ezeket szem előtt tartva már könnyedén megtalálhatod a tökéletes babakocsit. A babakocsi mellett etetőszéket, cumisüveget, rágókákat, játékokat, sőt még gyermek ágyneműt is beszerezhetsz.

Sok sikert kívánok az álom babakocsi megtaláláshoz!