Egy nyári kaland, amikor is fagyit árultam

Soha nem felejtem el azt a nyaramat, amikor fagylalt árusként dolgoztam a strandon. Akkor használtam először pénztárgépet. Meg kell hogy mondjam, nagyon sok fejtörést okozott nekem, és kezdetben sokat is hibáztam. Persze mindenki nyugtatott, hogy ez teljesen természetes én még is állandóan pánikoltam a dolgon. Idővel belejöttem persze és később már pont olyan jól bántam a pénztárgéppel, mint a fagylaltkészítő géppel, ami az rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalról lett rendelve.

Hatalmas élmény volt megtanulni kezelni a 3 karú gépet, Az rdealer egyébként egy 30 éves múltra visszatekinthető cég, akik magas, olasz minőséget biztosítanak vásárlóiknak. Használt és új gépek is keresik gazdájukat, elérhető áron. A családi vállalkozás kicsiben indult, de mára már eljutottak odáig, hogy két saját telephelyük is van, ahol ők maguk forgalmazzák a jégkása gépeket, és a jeges, illetve forróital készítő gépeket is.

Sokan gondolhatják, hogy használtan kockázatos lehet bármilyen elektronikus eszközt vásárolni, különösen ha annak magasabb az ára. De az rdealernél nem kell semmitől sem tartani. A cég természetesen garanciát biztosít minden ügyfél számára. A használt gépekre 3 hónap, még az új gépekre 1 év az, amit nyújtanak. A garanciát élőben, a telephelyükön lehet érvényesíteni. Így a kockázat teljesen lecsökken annak fényében, hogy ne adj Isten egy hibás gépet vásárolhassunk. Ha ez megtörténne, akkor élhetünk garanciális jogunkkal.

Az rdealer a hétvégék kivételével a hét öt napján áll a vásárlók rendelkezésére hétfőtől péntekig 8- 16 óra között.

Lehetőség van arra, hogy az rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalon sorba rendezzük találatainkat ár szerint növekvő sorrendbe, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ajánlatot. készpénzes és kártyás fizetésre is van lehetőség, ami nagyon jó, hiszen még mindig sok helyen nem biztosítják a kártyás fizetési lehetőséget.

Azoknak a vevőknek, akik nem tudják megoldani a szállítást, biztosítanak házhoz szállítást is. Sokunknak ma már az online vásárlás sokkal kényelmesebb, amit a felhasználóbarát weboldal igen könnyűvé is tesz számunkra. Sokan vagyunk azonban úgy, hogy még mindig sokkal jobban preferáljuk a hagyományos, személyes shoppingot, és szeretjük személyesen megnézni azt, ami érdekel minket.

A tapolcai halastó utcai székhelyű vállalat a bemutató termükben várja azokat a potenciális vevőket, akik szeretnék élőben is megtekinteni a gépeket, esetleg segítséget kérni, kérdést feltenni. Természetesen, érdeklődni nem csak élőben, hanem online is lehet. Az oldalon több elérhetőség is megvan adva, telefonszám, e-mail cím, ahol lehetőségünk van kérdést feltenni.

Azt kell, hogy mondjam a fagyi standom tulajdonosa nagyon jól választott, amikor az rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalról választott. Teljes mértékben megvan elégedve a megvásárolt géppel, és tervbe van véve az is, hogy hamarosan tovább bővíti a konyhai gépek repertoárját. Biztos vagyok benne, hogy következő alkalommal is az rdealer.hu -ról fog vásárolni.