Kertészkedés miatt fontos volt számomra milyen lapát árak vannak a boltokban

A sarki kisboltban vagyok eladó, ezért majdnem egész napomat a pénztárgép mögött töltöm. Nem panaszkodhatom, hiszen nem találkozom olyan goromba emberekkel a munkám során, mint azt sokan panaszkodják. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy jó környéken élek, ahol az emberek kedvesek. A közvetlen és nyitott embereknek köszönhetően ismerkedtem meg először a kertészkedéssel, amiről szeretnék nektek írni ebben az írásomban.

A kertészkedéshez és a ház körüli munkához szükség van különböző lapátokra, ültető lapátra, autóslapátra, nagy lapátra különböző törmelékek eltávolításához, és a későbbiekre gondolva hólapátra.

lapát árak

Felújítottuk a házunkat, és tervezzük a kert felújítását is, így sokféle lapátra lesz szükségünk. A vásárlás előtt érdeklődtem ismerősöktől, boltokban és nézelődtem interneten is. A boltokban a lapát árak eltérőek, és magasak. Ráadásul nem találtam egy helyen meg az összes általam keresett lapátot, azaz szaladgálnom kellett volna, hogy a lapátokat különböző boltokból megvásároljam.

Az interneten rátaláltam a gazdabolt.hu oldalra, ahol mindenféle lapátot megtalálta, amit szeretnék vásárolni. A lapát árak is kedvezőek, és megspórolom vele az időt és az utazást, a benzin árát, azzal hogy egy helyen meg tudom venni őket. A webshopban nagyon sok az áru, az általam keresett termékből is nagyon sokféle van. Azonos típuson belül is többféle fazon van, és ennek megfelelően a lapátok árai is eltérőek. Pénzügyi szempontból mindenképpen jól járok, ha itt vásárolok. A webshopban könnyedén megtaláltam azoknak a lapátoknak az árait, amelyeket kerestem.

Minden áru, így a lapátok is megrendelhetők online is és átvehetők a boltban is. Személyesen átvétel esetén 1-4 napon belül mehetünk a lapátokért vagy kérhetjük, hogy a futárszolgálat szállítsa ki, 1-5 napon belül. Bizonyos súlyhatárig csomagpontra is kérhető az áru. Az áruházi átvétel ingyenes, míg a futár általi szállítási díj 50.000 Ft felett díjmentes, érdemes átgondolni tehát, mire van még szükségünk, mert jobban megéri pénzügyi szempontból egyszerre több terméket rendelni.

Érdemes regisztrálni a felületen, mert a regisztrált törzsvásárlók értesítést kapnak a leértékelt árukról, kedvezményekről, új árukról és gazdapontot gyűjthetnek, amit vásárláskor beválthatnak és ezzel is alacsonyabbak lesznek a lapát árak is (többek között). Továbbá olvashatnak a felületen igényes cikkeket, hozzáférhetnek a bolt saját szakértői rendszeréhez, és egyéb kedvezményben is részesülhetnek. Ugyanúgy érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert a feliratkozott vásárlók értesítést kapnak akciókról, leértékelt termékekről, technológiai újdonságokról és növényvédelemről.

A bolt nagyon rugalmas, minden kérdéssel meg lehet keresni az ott dolgozókat, készségesen válaszolnak. Kerestem egy speciális lapátfajtát, amit nem találtam az online felületen, írtam egy e-mailt számukra, amelyre azonnal válaszoltak, és beszerezték számomra a terméket.

Az internetes oldalon ráadásul mindig vannak akciók, jelenleg a Lapát Truper (PCD-L) több mint 400 Ft, az Ásólapát Fiskars Ergonomic pedig közel 900 Ft kedvezménnyel kapható. Az ültető lapát árak is nagyon kedvezők, tényleg olcsón lehet itt ilyesmit beszerezni. A lapátok többsége esetében magát a lapátot és a nyelét külön is meg lehet vásárolni, így mindenkinek az igénye szerint rakható össze, figyelembe véve a lapát mérete, anyaga, használója magassága. A külön vásárláskor nemcsak a használat módját, a használója testi adottságait lehet figyelembe venni, hanem a lapát és a nyél árait is. Ha spórolni szeretnénk, nagyon kedvező körülményeket teremt a bolt a vásárlók részére, és érdemes regisztrált vásárlóként visszatérni a nagyobb kedvezményekért.