Kigazdálkodtam az autógumi árát

Közgazdasági középiskolába jártam, és érettségi után, még a főiskola előtti nyáron úgy döntöttem elmegyek nyári munkára, hogy egy kis pénzem legyen. Eladónak álltam egy drogériában, nagyon élveztem, hogy különböző finom kozmetikai termékek között lehetek, de nem csak pakolászni kellett őket, hanem a kasszába is be kellett állni néha napján. Eleinte tartottam attól, hogy valamit rosszul csinálok, és a nap végén majd valahogyan hiányom lesz, ezt el szerettem volna kerülni és mindig nagyon, már már kényszeresen odafigyeltem, hogy mit csinálok. Egy idő után beletanultam, és ez a kis nyári gyakorlat mindenre ránevelt, ami a pénzt illeti. Most is nagyon odafigyelek a pénzügyeim alakulására, mindig van félretett, tartalék pénzem, ami a legszükségesebb esetekre van félre téve, váratlan kiadásokra.

Ilyen váratlan kiadás volt a nemrégiben, hogy az autómra gumit kellett vennem. Amikor megvettem az autót már akkor tudtam, látszott rajta, valamint a kocsi régi tulajdonosa is mondta, hogy nem ártana majd új gumikkal felruházni, mert ami most rajta van már kopott, nem olyan biztonságos. Húztam, halasztottam a vásárlást addig amíg lehetett, de már én magam is bizonytalannak érzem a kocsi irányítását egy egy helyzetben, legyen az egy kanyargósabb útszakasz, vagy akkor, amikor nagyobb sebességgel tudok vele menni. Már nem halogathattam tovább az autógumi vételét, az én és a közlekedésben részt vevő társaim érdekei miatt. A gumik tapadása az aszfalthoz nagyon fontos tényező, és ha elveszti ezt a képességét, akkor az egy nagyon súlyos válfaja a baleseti kockázatoknak.

Így hát nyakamba vettem az internetet és rákerestem az autógumikra. Nagyon sok találatot hozott, ki de nekem valami nagyon komplexre volt szükségem, hogy ne kelljen az autógumikért elmennem, legyenek jó árban, és természetesen a márkája és a márka minősége sem volt mindegy. Találtam is egy remek oldalt, ahol csodás kínálatra leltem autógumikból. Olyan szuper volt az oldaluk, hogy rögtön megragadott, annyira vásárlóbarát, és az idősebb korosztály is el tud rajta igazodni, hiszen annyira egyszerű kezelni a keresőjét, hogy mindenki meg tudja találni azt az autógumit, ami számára, illetve az autójának jó méretű, és még árban is van.

Remekül megoldotta az oldal a keresést, legalábbis az én tetszésemet elnyerte, hiszen rá lehet keresni évszakok tekintetében az autógumikra, majd ott be lehet állítani, hogy mekkora autógumira van szükség, vagy pedig be lehet írni az autó fajtáját és évjáratát. Tehát a keresés több fronton és mehet, amely az érdeklődő számára a legkényelmesebb, itt még azokra is gondolnak, akik nem tudják pontosan mekkora a gumiméret, amely jó az autójukra. Itt nem csak az idősekre lehet gondolni, hanem a nők sem mindig tudják ezen méreteket, természetesen én ezen kivételek közé tartozom. Így az évszakos kategóriát választottam, majd azt felbukkanó márkák közül válogattam.

Megörültem, hogy a cég forgalmaz olyan márkájú autógumit, amiről eddig csak jókat hallottam, és az ismerőseim is azt ajánlották. Tehát nem volt kérdés, hogy azt fogom rendelni, főleg úgy, hogy nagyon jó árban is volt. Kérdés nem fért hozzá, hogy már a kosaramba is raktam a gumi szettet, és vártam, hogy a furát csengessen, hogy meghozta a rendelt gumimat. Otthonról elvégezni ezt a rendelést, ez volt számomra a legegyszerűbb, legpraktikusabb megoldás. Nagyon jó, hogy rátaláltam erre a cégre, a barátnőimnek is ajánlani fogom.