A pénztárgép biztosan tudja az akciókat. Na és te?

Ha valami akciós, akkor azt a pénztárgép a vonalkód alapján tudja. Ahány üzlet, annyiféle pénztárgép van. A pénztárgépek tényleg üzletenként eltérnek, nehéz lenne megmondani, hogy melyik üzlet hogyan dolgozik. Van, ahol kézzel írják be, hogy mennyibe kerül a termék, van, ahol az akciókat kell manuálisan lehúzni, de alapvetően szerintem a legtöbb gépbe bele vannak táplálva az akciók.

De mindenki hibázhat, van, hogy rossz árak kerülnek ki az üzletben, vagy rossz terméket rendelnek a vonalkódhoz. Nagyon ritka, de előfordulhat. Éppen ezért mindig érdemes tisztában lenni a termékek áraival.

A boltban könnyű megnézni az árakat persze, a kasszáig talán meg is jegyezzük őket, és ha valami nem stimmel, akkor lehet menni a vevőszolgálatra, ahol segítenek megoldani a problémánkat.

Te honnan tájékozódsz az akciókról?

az Auchan lapozható katalógusa
az Auchan lapozható katalógusa

Én az akcioleso.hu oldalról. Itt például megtekinthető az Auchan lapozható katalógusa is sok más akciós újság mellett.

Ez egy gyűjtő oldal, ahol az egyes üzletek akciós újságjai találhatóak meg. Egyszerű a használata.

Például, ha minket az Auchan lapozható katalógusa érdekel, akkor csak fel kell mennünk az oldalra, a keresőbe be kell írni, hogy Auchan és már ki is dobja a kereső.

Nagyon egyszerű az oldal használata és szerintem elég sok előnye is van.

Az ilyen lapozható katalógusok sok helyet foglalnak, nem visszük magukkal őket.

Pedig mindig érdemes megnézni a vásárlások előtt, hogy mit szeretnénk venni és milyen áron.

Ezek a katalógusok ugyanis arra lettek kitalálva, hogy a vevők tájékozódjanak belőle, hogy ne a boltban szembesüljenek az akciókkal. Szerintem a spórolásnak ez egy nagyszerű formája, hiszen vannak olyan termékek, amikből mindegy, hogy melyik márkát vesszük meg. Nekem ezeknél mindig az ár dönt. Nem ragaszkodom a kedvenc zsebkendőmhöz ha valami hasonló minőségű, de olcsóbb, akkor azt fogom megvenni.

A reklámújságokat mindig elfelejtem otthon átlapozni, ilyenkor pedig mindig az akcioleso.hu oldalt használom.

Az Auchan lapozható katalógusa volt a példám, de nagyon sok más újságot is meg szoktam itt nézni. Tudom, hogy milyen üzletek vannak a közelemben és hogy melyikek esnek útba a hétköznapokon, ezért beállítottam, hogy ezekről a boltokról mindig kapjak értesítést. Ezeknek az értesítéseknek köszönhetően mindig képben vagyok, hogy melyik üzletnek mikor indulnak az akciói és mindig meg tudom nézni az újságokat, ki tudom választani, hog melyik közeli üzletben fogom megvenni az élelmiszereket, a háztartás vezetéséhez szükséges termékeket.

Jól össze van rakva az oldal, könnyű a lapozható újságok és a kuponok között keresgélni. Mert itt nem csak az aktuális újságok vannak feltöltve, hanem mindenféle kuponokat is összegyűjtöttek.

Tehát az oldalon meg tudom nézni az aktuális heti akciókat az élelmiszer, ruha vagy bútorüzletekben, majd egy kattintás és máris válogathatok akár 4 fős vacsorakuponok között is.

Szerintem nagyon jó, hogy így össze vannak gyűjtve az akciós újságok, a kuponok. Könnyen és gyorsan végig tudom lapozni az engem érdeklő üzletek ajánlatait, ezeket akár kedvencek közé is tudom tenni, hogy minél gyorsabban megtaláljam őket.

Kevesebb szemetet termelek, mert nem kérek így reklámújságokat, és tényleg csak azoknak az üzleteknek az ajánlatait látom, amik engem érdekelnek, legyenek bármilyen messze tőlem.

Hiszen ez az egyik nagy előnye ennek az oldalnak. Nem csak a közeli üzleteket mutatja, hanem bármelyiket kiválaszthatom a listából.

Régebben amikor esetleg nem kaptam reklámújságot, mikor nem érkezett meg időben, akkor minden boltnak külön meg kellett néznem az oldalát. Sok közülük nem volt igazán felhasználó barát, kis képek voltak feltöltve, nehezen nagyítottam ki őket, telefonon nem volt igazán nagy élmény megnézni az újságokat.

De ezen az oldalon szerintem nagyon jól meg vannak oldva a feltöltések, jó minőségűek az újságok, nem esik szét a kép és könnyen lehet lapozni is.

Érdemes regisztrálni, kedvenc listát csinálni és feliratkozni az üzletekre, mert így mindig naprakészek lehetünk az akciókban, akár egy pénztárgép.