Ajándékötlet: Pénztárcát a pénzügyesnek!

Mindig nagy gondban vagyok, amikor egy ismerősömnek születésnapja van. Nekem nagyon nehezen szokott menni az ajándékvásárlás és általában teljesen mellélövök. Például fürdőbombát veszek annak, akinek csak zuhanyzója van és hasonlók. Nem vagyok annyira jó ebben.

De szerencsére, mikor az egyik pénzügyes barátomnak volt a születésnapja, kitettem magamért és sikerült egy tök szuper ajándékötletet kitalálnom.

A férfiak nagyon ragaszkodnak a tárcájukhoz, sosem vesznek maguknak, mindig úgy vannak vele, hogy “jó az még”, amit éppen hordanak.

De mikor együtt elmentünk egy kávézóba, észrevettem, hogy egy kicsit viseltes már a pénztárcája, így fel is írtam a képzeletbeli ajándéklistámra, hogy egy pénztárcának biztosan nagyon örülne. És így jutottam el a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca oldalra.

A https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca oldalon nagyon sok pénztárca van. Én mindenképpen egy valódi bőr tárcával szerettem volna meglepni és sikerült is, hiszen itt rengeteg valódi bőr pénztárca van.

Igazán stílusos és nagyon strapabírónak tűnő modellek közül tudtam válogatni, sikerült is olyat vennem, amiben biztos voltam, hogy tetszeni fog neki.

A cégnél házhozszállítással lehet rendelni, ezért időben megrendeltem a tárcát. A szállítás akár 4 napig is tarthat, de én a rendelésem után 2 nappal mér meg is kaptam a közepesen nagy, fekete színű Valentini Luxury tárcát, ami éppen úgy nézett ki, mint a képen. Nagyon jó a tapintása, igen puha bőrből készült és kellően nagy ahhoz, hogy mindent bele tudjon tenni, amit kell.

Én szeretem a nagy tárcákat, de tudom, hogy a férfiak a kisebb, kompakt méreteket keresik, ezért is vettem neki egy ilyen tárcát.

Nagyon meg voltam elégedve a céggel, mert nagyon hamar megérkezett a rendelésem, éppen le is volt akciózva, úgyhogy szerintem jó áron is jutottam hozzá.

Gondosan becsomagoltam a barátom, Gábor születésnapjára, mikor kinyitotta, akkor nagyon meglepődött, mert éppen egy pénztárca vásárlásán gondolkozott, erre pont vettem neki egyet!

Nagyon örült neki. Tetszett neki a színe, a kialakítása és az anyaga is.

Az egyik barátnőm pedig meg is kérdezte, honnan vettem, mert ő a férjének keres tárcát és eddig sehol sem talált olyat, ami tetszett volna neki, szóval ajánlottam neki a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca oldalt, ahol rengeteg pénztárcát lehet kapni.

És cipőkből is nagyon sok van náluk, néhányat persze megnéztem, mikor a tárcát vettem, nekem nagyon tetszettek, biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben magamnak is fogok innen venni valamit, mondjuk egy szép bokacsizmát, ami remélhetőleg nem csak egy szezont fog kibírni, mint a bevásárlóközpontok népszerű cipőüzleteinek termékei. Szeretnék végre egy tartós, szép csizmát venni és van egy olyan érzésem, hogy itt találni fogok és nem kell mér tovább keresgélnem.