Pénztáros is rendel nyomtatóhoz patront

Az unokatestvérem nyári munka gyanánt, elment egy ruhaüzletbe pénztárosnak. Nem is tudom, hogy mi vonzotta jobban a ruhák, vagy az, hogy lesz egy kis saját pénze. Mindezeken felül arra is rá kellett jönnie, hogy a pénztárosi munka nem mindig maga a tejfel. Hiszen nem csak azt kell megtanulnia kezelni, hogy hányfajta ember létezik, hanem azt is, hogy nem csak pénztárosi feladatokat kell ellátnia, hogy beüti az összeget, és akkor vagy kártyával vagy készpénzzel fizetnek. Neki kellett megrendelnie az üzlet nyomtatójához tartozó patront is. Ez a munkafeladat bővítés nem okozott neki kihívásokat, csak a kritériumokat kellett betartania, miszerint milyen értékben kell megrendelnie a patront.

Persze fiatal révén rögtön írt a barátainak, hogy Patron | Ingyenes Kiszállítással keres, és tudnak -e valami jó kis vállalkozást, vagy keressen rá ő az interneten.

Nem kellett sokat keresnie, hiszen az elsők között megtalálta azt a céget, akiktől meg is rendelte a nyomtatóhoz szükséges patront. Nem tudja, hogy hogy lehetett ekkora szerencséje, hogy alig kellett összehasonlítást végeznie, és máris megtalálta azt a céget, ahol minden klappol. Hiszen volt egy költséghatár, amit a főnökei adtak meg számára, amit nem léphetett túl, valamint, abban a költségben benne kellett foglaltatnia, annak is, hogy ha van kiszállítási költség, akkor az is férjen bele, a megadott összegbe. Így kellett sakkoznia, de tudta, hogy sikerülni fog neki, és amikor megtalálta a céget, ez bizonyossá is vált, hogy nincsenek lehetetlenek, hogy jó minőségű nyomtatóhoz szükséges patront találjon, mely vagy alacsony szállítási költséggel bír, vagy a szállítása ingyenes. Amikor meglátta ezen a remek oldalon a cég ajánlatát, hogy; Patron | Ingyenes Kiszállítás, tudta, hogy megérkezett, és már csak azon imádkozott, hogy legyen a cégnél olyan patron, mai neki kell. Mintha az imái meghallgatásra találtak volna, meglátta a patron fülön, hogy van a cégnél olyan márkához tartozó patron, már csak a nyomtató számáért kellett mennie, hogy ténylegesen jót rendeljen, és csodát látott, amikor olyan azonosító számmal volt patronja a cégnek. Nem hitte tényleg, hogy ilyen könnyen megtalálja a nyomtatóhoz szükséges patront, az meg, hogy Patron | Ingyenes Kiszállítással tudja beszerezni, nagyot nyomott a latba. Nem is gondolkodott tovább, megrendelte a termékeket, ugyanis nem egyet rendelt, meg darab akciót is talált a cég honlapján, mely több termék vásárlása esetén nagyobb kedvezményeket takar, amit szintén nem tudott kihagyni, mindamellett, hogy a termékek kiszállításának költsége nem kerül semmibe.

Alig várta, hogy megérkezzenek a termékek, és már a megrendelést követő másnap ott is voltak a cégnél. Izgatottam bontotta ki a csomagot és ment, hogy kicseréli a patront, és megbizonyosodik, hogy ténylegesen a nyomtatóba illő patront rendelt, mert ez volt a nagy félsze, hogy mi történik akkor, hogy ha valamit benézett, és a nyomtatóhoz illőt tudta beszerezni. Ez kisvártatva be is bizonyosodott, hogy kár volt félni, hiszen ahogy kicserélte a nyomtatót, működni is kezdett, és tökéletesen nyomtatott. Már tovább is gondolta az egészet, hogy ha legközelebb is őt kérik meg, hogy rendeljen patront, látta az oldalon, hogy van utángyártott, így legközelebb azt próbálja ki. Már az utángyártottnak is jó minősége van, és minimálisan olcsóbb is, de most még a biztosra szeretett volna menni.