Optimális megoldás vállalkozóknak

A gyerekkori barátaimmal mindig is vállalkozók akartunk lenni. Nem feltétlen a pénz miatt, bár valljuk be, az is közrejátszott. Középiskolás korunkban minden délután egy kávézóban ültünk és azon gondolkoztunk, hogy mit lenne érdemes csinálni. Mint mindenkinek nekünk is vagy 100féle milliós ötletünk volt, de korai volt még ez nekünk. Jó ötleteink azonban maradtak, és így az egyetem végére el is határoztuk magunkat.

Egy éve elköteleződtünk a tökéletes ötlet mellett. Mivel vállalkozást alapítani nem lehet csakúgy, szükségünk volt erre az egy évre a felkészüléshez. Ebben az időben dolgoztunk, és spóroltunk a tőkére. Dolgoztunk pénztárban, eladóként, és szövegíróként is. Közben pedig napról napra bővült az üzleti tervünk.

Múlt hónapban pedig elérkezett az idő, és belekezdtünk a vállalkozásunk megalapításába. Nem sok idő telt el, mire szembenéztünk az első komolyabb problémával, ami megoldást igényelt: Hol legyen a székhely?

Igénybe vettük a leendő könyvelőnk segítségét a kérdésben, aki szerint nekünk érdemes elgondolkozni rajta, hogy Újlengyeli székhelyet választunk. Utánajártunk a dolognak, és minden információ birtokában, mi is így láttuk jónak. Már csak azt kell kitalálni, hogy ezt hogyan csináljuk.

Rákerestünk a neten, hogy “újlengyel székhelyszolgáltatás”, és így jutottunk el arra az oldalra, ami megoldotta a vállalkozásunk első problémáját. A szekhelyszolgaltatas24.hu nagyon széles körben kínál szolgáltatásokat a székhellyel kapcsolatban, elég jó áron.

Ha valakit részletesebben érdekel, hogy miért érdemes újlengyeli székhelyszolgáltatást választani, az keressen rá, például ezen az oldalon is részletesen le van írva, de röviden és tömören adóoptimalizálási okai vannak. Természetesen legálisan!

Beszéljünk egy kicsit arról, hogy milyen szolgáltatásokat kínál ez a cég. Újlengyelben teljeskörű székhelymenedzsmentet vállalnak, mondom, hogy ez miket tartalmaz.

Vállalják például a cégnév kihelyezését cégtáblára, ami nagyon fontos, még ha csak apróságnak is tűnik. Intézik az érkező levelek átvételét, szkennelését, és továbbítását akár postai úton, akár elektronikusan. A hatóságokat szakszerűen és korrekt módon fogadják, illetve a hatósági intézkedéseket is jól kezelik. Továbbá díjmentesen igénybe vehető egy tárgyaló is, akár a hatóságok fogadására, akár tárgyaláshoz.

Ezeket a profi szintű szolgáltatásokat olvasva biztosak voltunk benne, hogy ezt a céget választjuk. Egy ilyen szintű szakszerű ügyintézés óriási terhet vesz le a vállalkozások válláról.

A kapcsolatfelvételt mi telefonon intéztük, majd időpontot egyeztettünk a céggel, mivel ügyvédünk nem volt. Ezt egyébként ingyenesen biztosították számunkra. Ez az egy időpont elég volt mindenre, gyorsan el tudtunk intézni mindent. A találkozó során aláírtuk a cégalapításhoz szükséges iratokat, majd rendeztük a pénzügyeket.

Innentől a folyamat nélkülünk ment tovább, és a kérelmünk a cégbírósághoz került, akik néhány nap után bejegyezték a cégalapítást.

Nagyon megvoltunk elégedve az újlengyeli székhelyszolgáltatással. A cég nagyon sok terhet vett le a vállunkról, és fog még a jövőben is. Igazán profin intézték az ügyeinket, és igazán gyorsan is.

Bátran ajánlom minden leendő vállalkozó figyelmébe a szekhelyszolgaltatas24.hu-t, ha profi és korrekt ügyintézésre vágyik!