Flottakezeles.hu oldal és a pénzügyi tanácsok – Tökéletes párosítás!

Számomra mindig érthetetlen volt, hogy olyan cégek nyújtanak pénzügyi tanácsokat mások számára, akik nem rendelkeznek jelentős bevétellel. A nem jövedelmező vállalkozások nem jelentik a legjobb referenciát, hogyan tudnák a miénket kezelni, ha a saját cégükkel sem boldogulnak? Szerencsére a flottakezeles.hu oldal szuper megbízható, hiteles cégnek számít, akik kiváló tanácsokkal szolgálnak az ügyfelek számára. Minőség, kedvező ár, kifogástalan szolgáltatás, profizmus.

Azt még meg sem említettem, hogy ingyenes hírlevél sorozatra is van lehetőségünk feliratkozni, melyben 5 költségcsökkentő tényezőt mutatnak be számunkra a céges autók beszerzése kapcsán.

Elsőként azonban én a kiváló csomagokat szeretném megemlíteni, melyből három is található. Standard, comfort és superior ajánlatok közül válogathatnak a különböző nagyságú és profilú cégek hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ajánlatot. Elsősorban a comfort csomagot kellene szerintem reklámozni, mivel az szimbolizálja az arany középutat. Lehet, hogy valaki kevesebbre, valaki pedig többre vágyik majd, azonban egészen biztos, hogy fel fogja kelteni mindenki érdeklődését.

Mit is tartalmaz a comfort csomag?

A flottakezeles.hu oldalon található leírás alapján tartalmazza természetesen a gépjárműre vonatkozó tartós bérletet, az adókat és a biztosítást is. Ezen felül tartalmazza a javítások anyag-és munkadíját, továbbá kezelik az esetleges bírságokat is–bár reméljük, hogy ez utóbbira senkinek sem lesz szüksége. Reggeltől estig elérhetők számunkra, szerviz időpontokat szerveznek és még a csereautó ügyintézést is elvégzik helyettünk.Számos szuper előnye van még ennek a csomagnak, bár ezt a flottakezeles.hu oldal jobban el tudja magyarázni számodra, így javaslom, hogy látogass el hozzájuk.

Szerencsére egy nagyon korrekt, egyenes cégről beszélünk, akik minden tudásukkal azon fáradoznak, hogy az ügyfelek a legjobbat kapják. A legapróbb részletekbemenő figyelmességük magával ragadó. Az általam említett hírlevél sorozat például igazoltan hasznos volt a cégvezetőknek, hiszen azért jött létre, hogy kiművelhessék magukat a céges autók tekintetében felmerülő költségcsökkentő tényezőkből. Hát nem szuper, hogy olyan leveleket küldenek ki, aminek ténylegesen hasznát is tudjuk venni?A mai világban azért ez nem túl gyakori eset.

A flottakezeles.hu oldallal nem kell aggódnunk, hogy munkaerőt vagy pénzt veszítünk,tökéletes kontroll alatt tartják a folyamatokat és olajozott kerékként gördülnek az események. Nekünk csak hátra kell dőlni, és élvezni döntésünk kiváló, gyümölcsöző eredményét.