Izgalmas csapatépítő programok olcsón a Balatonon

A csapatépítő programok igen színes palettájából nem mindig könnyű a választás a cégeknek. A csapatépítők lényege a szórakozás, ezért sokan úgy gondolják, hogy a csapatépítő programok elsődlegesen ezt a célt kell, hogy szolgálják.

Mások viszont a szakmai előadásokat részesítik előnyben. Nem arra kell gondolni, hogy minden szórakozást mellőzve ezek az emberek csak szakmai előadásokat szerveznek a munkatársaiknak. Ilyenkor szeretnek a szórakoztató programok mellett szakmai jellegű programokat is szervezni.

Most jön az évnek az az időszaka, mikor a legtöbb cég ilyen jellegű programokat szervez a munkavállalóinak. Hiszen senki nem szeret a melegben az irodában ülni, ezért ez teljesen érthető.

Számos cég foglalkozik csapatépítők szervezésével, nehéz megtalálni köztük azt, ami a legjobb programokat nyújtja és nem mellékesen a legjobb áron.

Amikor szóba kerültek a csapatépítők, régen mindig mindenki véleményét kikérték, az ötleteket felírtuk, majd szavaztunk róla, hogy hova menjünk. Idén is hasonló a helyzet, de szerintem most az én ötletem lesz a befutó.

Találtam ugyanis egy nagyon jó oldalt, ahol meg tudtam nézni, hogy milyen csapatépítő lehetőségek vannak a Balatonon.

Mostanában nagyon meleg van nyáron, nem ritka a 40 fok feletti hőmérséklet sem, ezért is gondoltam, hogy a csapatépítésre szánt szabad napot nagyon jó lenne vízparton tölteni.

csapatépítő programok
csapatépítő programok

A cégnél nagyon jó lehetőségek vannak, láttam, hogy lehet vitorlásozni, megtanulhatjuk használni a SUP deszkákat is és akár a sárkányhajót is kipróbálhatjuk.

Szerintem egy ilyen vizes kaland mindenkinek el fogja nyerni a tetszését.

Nem csak a programokat néztem meg, hanem a véleményeket is. Több helyen is azt olvastam, hogy nagyon jól sikerültek a csapatépítők, amit itt, a balatonpronál tartottak.

Nem csak csapatépítéseket, hanem konferenciákat és akár egyéb zártkörű rendezvényeket is rájuk lehet bízni. Szoktak családoknak szervezni születésnapi partykat, de a vitorlásaik illetve a beltéri termeik sok más eseménynek is otthont tudnak adni. Ezért is választják egyre többen őket.

Azt olvastam, hogy nagyon jók ezeknek az eseményeknek, rendezvényeknek a szervezésében, nagy tapasztalattal rendelkeznek kis és nagy létszámú rendezvényel szervezésében is.

A szabadtéri programok mellett lehetőség van beltéri programokra is, hogyha esetleg esne az eső.

A Balaton a legnagyobb tavunk, de szerintem nem használjuk ki megfelelően az adottságait. Hazánkban nem annyira népszerűek a vízi sportok, pedig a víz megfelelő lenne hozzá.

A SUP például nagyon jó szórakozást tud nyújtani, mert nem kell hozzá igazán sportosnak lenni, bárki tudja csinálni, akinek van egy kis egyensúly érzéke. A deszkán állva ugyanis az a legnehezebb szerintem, hogy ne essünk le, és ne boruljunk fel. De egy pár próbálkozás elég és bárki meg tudja tanulni ennek az egyszerű eszköznek a használatát.

Ezért is gondoltam arra, hogy a SUP pont megfelel az egynapos programhoz, mert nem nehéz megtanulni, ezért arra is marad időnk, hogy ezzel az eszközzel játszunk, ügyességi versenyeket.

Hiába vagyunk felnőttek, az ügyességi versenyeket mindenki szereti kortól és nemtől függetlenül, ezért ez is remek program lehet egy csapatépítőn.

Nekem nagyon elnyerték a tetszésemet a balatonpro lehetőségei, remélem, hogy a kollégáimnak is tetszeni fog és idén a Balatonra megyünk majd.

Egyébként több napos csapatépítők menetébe is remekül beilleszthető lenne szerintem ez a program, mert ha arra van szükség, akkor nem vesz el egy egész napot, és a Balatonon bőven lehet mit csinálni. Én azt is el tudom képzelni, hogy az egyik nap valamilyen nevezetességet is megnézhetnénk, másnap pedig ezen a szórakoztató csapatépítőn is részt vehetnénk.

Persze én már annak is örülök, hogy egy napos csapatépítőnk van, de azért ezt az ötletemet is fel fogom vetni a holnapi kis megbeszélésünkön.