A csinosság dimenziói – élet a pénztárgép mögött

Mert azt mégis ki állítaná, hogy ha egy munkakör nem teszi lehetővé, hogy teljesen az igényeink szerint öltözzünk fel csinosan, attól még le kellene mondanunk erről az igényről mindenestül? A csinosságnak több dimenziója van, a köpeny és az uniformis ellenére úgy sminkelünk, ahogy az nekünk tetszik, és 50 környékén sokunknak van igénye rá, hogy az idomaink is kifogástalanok maradjanak, ahogy az arcplasztika is felmerül sokak gondolatai közt.

Dr. Kelemen Ottó sebész után keresve a neten, győződtem meg róla, hogy nem is feltétlenül csak 50 környékén, vagy 40 fölött, de 30 körül is gyakori. És nem is csak a mellplasztika a hölgyeknél. Pont az említett doktor úr által vezetett Kelemed Plasztika oldalán olvashatjuk el, mennyiféle beavatkozás várhat ránk, ha elégedetlenek vagyunk a külsőnkkel. Hölgyek mellett férfiakra is ugyanúgy. Azért Dr. Kelemen Ottó sebész után érdeklődtem kezdettől, mert sokan írják, hogy az ő intézete a legjobb. Rengeteg dicséretet találok és nem csak az ő oldalukon, róluk. Kelemen Ottóról és munkatársasiról, akik a gondosság és pontosság egyik letéteményeseinek tűnnek az elbeszélésekből.

A webcím tehát: plasztika.info.hu. Innen érdemes elstartolni a “projekttel”. Hamar meg fogjuk találni a főkategóriák között azt, amit keresünk. Fontos is, hogy főkategóriák legyenek, és még azoknak is aloldalai, amik után az egyes műtéttípusokat sorolják, mert az ő intézetükről tényleg az az ember érzése, hogy ők a test minden részének igazi specialistái. Valamint fontos a körülményeik által tökéletesen megtámogatott, probléma nélküli felépülés műtét után, na meg az előzetes tervezés – ezekben mindenki mindenhol őket dicséri, mert egy ilyen beavatkozás folyamatának egészére úgy tekintenek ott, hogy annak aztán minden eleme meghatározó, hogy később ne bánjuk meg, hanem életünk egyik fontos, pozitív döntéseként meséljünk róla majdan. Mert, hát hogy is ne lenne ez nagyon is meghatározó? Tükörbe nézni mindenkinek fontos. És ott azt látni, ami igazán tetszik. Manapság fölösleges ódzkodni bármi ilyesmitől, mert az orvostudomány csodákra képes, pláne ha Dr. Kelemen Ottó sebész keze által adatik meg az embernek az ilyesmi. Budapest, Szent István Park, esetleg Pécs. Itt találkozhatunk vele. Art Medic magánklinika – itt pedig az egynapos sebészet, altatásos műtétek. Arcplasztika, mellplasztika, testplasztika, intimplasztika – csak hogy tényleg a legfontosabb, főbb területeket soroljam. Ezek között pedig számos lehetőség, mint írtam, a maradandó szépülésre. Csekkoljátok, mert kicsit sem ördögtől való – egészen magabiztosan tető alá hozott beavatkozások manapság.