A pénzügyeket komolyan kell venni, csakúgy mint a motorgumikat

Sajnos a spórolás sosem volt az erősségem. Mindig próbáltam változtatni ezen, de meglátok valamit, ami tetszik és egyszerűen képtelen vagyok ott hagyni. Bár hozzáteszem, hogy azért annyit sikerült fejlődni, hogy most már csak értelmes dolgokat veszek. Mint például motorgumit a motortire hu webáruházból. Már néhány éve motorozom, de valahogy mindig pórul jártam eddig a motor szerelőkkel, műhelyekkel és gumikkal. Valami probléma mindig akadt. Egy ismerősöm biztatására azonban adtam egy esélyt a Motortire-nek, hátha beváltja a hozzáfűzött reményeket.

Az első kellemes csalódás, amit a Motortire okozott az a weboldala volt. A megszokott igénytelen és gagyi honlap helyett, egy precíz, jól összerakott oldal látványa került a szemem elé. A felület színre, stílusra, betűtípusra is igazán el volt találva. Kezelhetőség szempontjából maximálisan felhasználóbarát volt, amit kifejezetten díjaztam. És, ami az egyik legfontosabb volt számomra, hogy nem voltak felugró ablakok, reklámok és semmilyen zavarótényező. Minden egyszerűen, világosan fel volt tüntetve. A motortire hu pontosan azt adta, amit egy weboldaltól elvárok.

Megtaláltam a legjobbat: motortire hu

Egy másik hasznos dolog, amivel a motortire hu rendelkezett, az a hasznos szűrő, aminek a segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja a vásárló azt a motorgumit, amit keres. Méretet, típust és márkát is meglehet adni, hogy a szűrés a lehető legpontosabb legyen. Így én is megtaláltam a motoromhoz való gumit, amit meg is tudtam rendelni, de ami még ennél is jobb, hogy volt lehetőség online időpontot foglalni ahhoz, hogy fel is szereljék neked a megvásárolt abroncsokat. A motortire hu egyre jobban belopta magát a szívembe. Arról nem is beszélve, hogy egész évben különböző akciókkal várták az ügyfeleiket. Egyébként is nagyszerű áraik vannak, de ezt még megspékelik ezekkel az akciókkal is. Nem volt most már kérdés, hogy a motortire hu-ról fogom beszerezni a motorgumikat.

Kiválasztottam tehát a megfelelő mennyiséget és méretet a motorgumik közül. Ezután lefoglaltam az időpontot is. Már pont bezártam volna a honlapot, amikor észrevettem, hogy nemcsak motorgumikkal és azok felszerelésével foglalkoznak a motortire hu-nál. Bizony ám, megláttam, hogy autószerviz is működik náluk. A leírás alapján korszerű technikával és szerszámokkal felszerelve dolgoznak az autókon. A szolgáltatásaik közé tartozik a futómű és fék szerviz, az olajcsere, a fényszórók beállítása és a számítógépes diagnosztika. És ezekhez a szolgáltatásokhoz is lehet online időpontot foglalni. Ez egy igazán nagyszerű dolog, amit legközelebb igénybe is fogok venni, mivel az autómra is ráférne már egy ellenőrzés és egy alapos karbantartás.

A motortire hu-nak vannak a legjobb akciói

Amikor megjelentem a lefoglalt időpontban, a motortire hu csapata már várt rám. Ez is egy igazán üdítő élmény volt, hogy a változatosság kedvéért nem kellett várnom egy szolgáltatásra, amiért fizetek. Azonnal munkához is láttak. Addig én körülnéztem egy kicsit, és nagyon tetszett a műhely. A felszerelés, a szerszámok és minden más szépen rendezett volt.

Egész hamar elkészültek a szereléssel. Első ránézésre úgy látszott, hogy tökéletes munkát végeztek, de azért még hátra volt a másnapi próbakör ahhoz, hogy teljes bizonyossággal kijelenthessem az elégedettségemet.

Másnap a motortire hu-nál tett látogatásom után mentem egy kört a motorommal és az új motorgumikkal. Az élmény tökéletes volt. Ezután már maximális bizalommal foglaltam időpontot az autóm számára is a motortire hu weboldalán. Szerencsémre már a héten vihettem a kicsi kocsimat ellenőrzésre és karbantartásra.

Amikor odaértem az autómmal, már felismertek, hogy a múltkor én voltam ott a zöld-fekete motorommal. Mondtam, hogy most az autómat is szeretném a motortire hu csapatára rábízni, mert nagyon elégedett voltam a legutóbbi munkájukkal. Ezúttal sem kellett csalódnom, hiszen a motortire hu szerelői megint tökéletes munkát végeztek. Mindig ide fogom hozni a motoromat és az autómat is.