Páros masszázs árak – egyáltalán nem az égben járnak

Ha tudatosan próbálunk odafigyelni ezekben a nehéz időkben a pénzügyeinkre, de mégis szükgésünk és igényünk van a lazítós kikapcsolódásra, akkor nyitott szemmel kell járni a világban és már bele is futhatunk egybe. Így jöttek szembe például a páros masszázs árak, amiken nagyon meghökkentem – maximálisan a jó értelemben.

A karmathaimasszazs.hu oldalt, illetve magát a helyet, a Karma Thai Massage szalont már több ismerősöm is jó szívvel ajánlotta, de még nem jutottam el egyik szalonjukba se. Eddig. Most viszont olyan ajánlatuk jött szembe, amit nem igazán tudok szó nélkül hagyni: a páros masszázs árak valami pofátlanul alacsonyak, minden más helyhez képest is. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a páros thai masszázs 60 perces időtartammal, két fő számára csupán 14 320 forintba kerül, mivel 20% kedvezmény jár minden masszázsukra a visszavonásig. Ha pedig nem a tradícionális thai masszázsra vágyunk, amit ugye ruhában végeznek, hanem az olajos, aromaterápiás verzióra, akkor 20 720 forintot fog kelleni kifizetni a 2 fő kezeléséért, a 60 percre. Ezek a hagyományos, egyszerűnek mondható lehetőségek, itt a páros masszázs árak tényleg nagyon barátiak.

Vannak viszont ennél összetettebb páros csomagok, amikben több szolgáltatást pakolnak össze egyben. Ilyen például a Kényeztető csomag, amiben benne van egy bármilyen választható 90 perces páros masszázs, valamint egy azt követő 30 perces relaxáció egy nagyon békés környezetben. Ezen kívül még jár a csomaghoz egy prémium pezsgő és gyümölcskosár is. Ez az aktuális akció keretein belül 35 900 forintba kerül, a 45 900 forint helyett. Ha leosztom a két emberre, még ezt sem érzem annyira vészesen soknak, hogyha ér számunkra ennyit egy ilyen pihenős nap. Nekem most biztosan érne.

Azonban van olyan csomag is, amire már nem biztos, hogy merném használni a fentebbi “páros masszázs árak a földön járnak” szólásomat. Nem arról van szó, hogy végtelen pénzt kellene kifizetni valamiért, sokkal inkább arról, hogy ez már egy kicsit más lépték, más kategória és más célközönség.

A luxus csomag tartalmában annyiban különbözik az előző csomagttól, hogy a szabadon választható 90 perces masszázsok és pezsgő mellett rózsaszirmokat készítenek elő illetve csokiszökőkutat is kapnak a vendégek eperrel. Tényleg romantikus és jó mókának hangzik, az eredeti ára azonban 59 900 forint volna. A mostani akció keretén belül viszont 39 900 forintért meg lehet kapni ezt a pakkot, tehát érdemes rá még most lecsapni, míg ekkora kedvezmény van rá.

Hasonló még a Csajos nap csomag, ami gyakorlatilag ugyanezt tudja, mint a luxus, csak rózsaszirmok nélkül, ezért némi csökkentés is látható az árban.

Én viszont úgy érzem nem flancolok, egyáltalán csak örülök neki, hogy együtt rá tudunk erre az egész műveletre szánni 2 órát a párommal, pihenni és relaxálni és egyikünknek sem csörren meg teljesen feleslegesen a telefonja.

Persze azt is külön kiemelik, hogy ezt a páros masszázst nem csak a szerelmeseknek ajánlják, hanem bárkinek: barátoknak, barátnőknek, testvéreknek, rokonoknak, haveroknak. Egyszerűen tényleg bárkinek, aki egy kicsit is szeretne a másikkal együtt kikapcsolni legalább pár óra erejéig. A karmathaimasszazs.hu oldalon könnyedén és gyorsan lehet foglalni időpontot, ráadásul a páros masszázs árakat illetően továbbra sem kell aggódni – online ugyanazok az árak élnek, mint a telefonos foglalás során. Szóval ha rám hallgattok, itt az új év, kezdjétek valami kellemes felfrissüléssel, mint például egy páros masszázs a kedvessel!