Póló nyomtatással leptem meg a kollégámat

Secret Santa és szigorú büdzsé egy pénzügyi vállalatnál

Biztosan nektek is ismerős a Secret Santa fogalma – vagy nem? Lényeg a lényeg, elmagyarázom, miről szól mindez: a céges karácsonyi ünnepség előtt pár héttel húznod kell valakit a kollégáid közül. Lehet, hogy az illető nem is a te csapatodban dolgozik, nos, ez adja a dolog igazi kihívás részét! Ennek az embernek ez alkalommal te leszel a titkos Mikulása, vagyis meg kell ajándékoznod őt. Ő viszont nem fogja tudni, hogy tőled kapja az ajándékot. Egyszerűen a kis csomagot csak le kell tenned az asztalára, hogy amikor reggel bejön dolgozni, tényleg olyan érzése legyen, mintha a Mikulástól kapott volna ajándékot.

Pénzügyi szektorban dolgozom, gazdasági elemző vagyok, ezért az anyagiak nálunk mindig fontosak – nemcsak a munkánk során, de a munkavégzésen kívül is. Ezért az első és a legfontosabb az volt a számunkra, hogy meghatározzuk, nagyjából milyen összeghatáron belül szeretnénk költeni egymás megajándékozására. Fontos volt ugyanis, hogy senki se licitálja túl a másikat túlságosan drága ajándékokkal. Így végül egy egészséges 5000 Ft-os keretben állapodtunk meg a kollégákkal. Én pedig rögtön elkezdtem azon agyalni, vajon mi lehet az az ajándék, ami kellőképpen emlékezetes, de belefér ebbe a limitált keretbe?

Egyedi póló nyomtatás – jó áron, kreatívan

És ekkor jutott eszembe, hogy az egyik barátnőm nemrég ódákat zengett a LOLMarkt-ról, akik egyedi póló nyomtatással foglalkoznak, és akiknek minden alkalomra van valami jópofa ötletük. Így hát felkorzóztam a már említett oldalra, és nagyon kellemesen csalódtam. A csapat néhány napon belül elkészíti az egyedi póló nyomtatást, és néhány kreatív ötletért sem mennek a szomszédba. Sőt, ha az ember egy kicsit bizonytalanabb, akkor kapóra jön, hogy óriási tematikus bázissal rendelkeznek, így szinte bármilyen ötletre, alkalomra találhat pólót az ember! Elképesztő ötleteik vannak, a legénybúcsútól kezdve a humoros témákon át a horgászatig szinte mindenre lehet találni valami kapaszkodót!

Én egy eléggé befelé forduló, furcsa lányt húztam ki a Secret Santából. Róla annyit tudtam leginkább, hogy csak fekete vagy sötét ruhákban jár, és nagyon szereti a rock zenét. Ezért én elsősorban a foszforeszkáló mintájú, sötét alapszínű pólókból kezdtem el válogatni. Meg aztán támadt is egy minta ötletem, amit mindenképpen meg akarta valósítani. Így végül besétáltam az üzletbe személyesen, hogy egyeztessünk a minta felvitel és a póló nyomtatás részleteiről. Az eladók mindvégig nagyon segítőkészek voltak, segítettek megtervezni a mintát, és ott helyben el is készítették nekem a pólót! Így gyakorlatilag pár óra alatt meg voltam a teljes procedúrával, ráadásul az ára is nagyon kedvező volt! A póló mellé így egy jobb fajta desszertet is tudtam venni a kiszemeltnek a megadott keretből.